Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


New Release: Keep Shelly in Athens feat. Georgia Hurd – You

Γραμμένο απόεπί 11/02/2021

Το ThessRadio παρουσιάζει και προτείνει:

Το τελευταίο single των Keep Shelly in Athens “You” με την Georgia Hurd

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, οι Keep Shelly in Athens (KSA) ξεκίνησαν μια νέα εποχή για το project με την κυκλοφορία του single “You” σε συνεργασία με την Georgia Hurd από το Λος Άντζελες. Το νέο κεφάλαιο στην εξέλιξη του project περιλαμβάνει συνεργασίες του κύριου μέλους και παραγωγού RPЯ με διάφορετικούς guest στα φωνητικά από όλο τον κόσμο.
Ο RPЯ ανακάλυψε την μουσική της Georgia Hurd μέσω του Instagram και άμεσα αποφάσισαν να ηχογραφήσουν το τραγούδι εξ αποστάσεως, εξαιτίας της πανδημίας. Το κομμάτι διατηρεί τον χαρακτηριστικό ήχο των KSA με το electro-pop ύφος του και τον σταθερό up-beat ρυθμό, ενώ τα φωνητικά της Hurd συνδυάζονται αρμονικά με το beat, προσθέτωντας στο chill χαρακτήρα του.

Εκτός του νέου project τους, οι KSA κυκλοφόρησαν το single “Back to reality” σε συνεργασία με το ραπ duo Vauxhall Underground τον Δεκέμβριο του 2020 και το τελευταίο τους EP “Defy me” τον Νοέμβριο του 2020.

Μπορείτε να αποκτήσετε το κομμάτι και να στηρίξετε τους Keep Shelly in Athens στο bandcamp
και φυσικά το ακούτε και το ζητάτε από τους παραγωγούς του ThessRadio.net

Με πληροφορίες από: forcefieldpr.com, music.mxdwn.com και ΚΨΛ

Οι παραγωγοί του ThessRadio δηλώνουν για το single: Χορεύεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού, στο γραφείο, στο λεωφορείο, με καφέ, μπύρα ή τίλιο. Το beat του μας φτιάχνει την διάθεση και φέρνει λίγο καλοκαίρι μέσα στα χιόνια του Φλεβάρη. Enjoy! 😉


Οι απόψεις του αναγνώστη

Αφήστε μια απάντηση


Συνέχισε να διαβάζεις