Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ZBUTSAM.NET

Ο πρόγονος αυτού του ραδιοφώνου, είναι το Zbutsam.net που παρέδωσε τη σκυτάλη στο ThessRadio μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.

Ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο του 2010, μια παρέα με αγάπη για το ραδιόφωνο και τη μουσική. Για να δείξουμε πως δεν μας ενδιέφερε τίποτε άλλο πέρα απο το ραδιόφωνο, το ονομάσαμε Zbutsam.

Καταλαβαίνετε, τα γράψαμε όλα “εκεί που δεν πιάνει μελάνη” και πέσαμε με τα μούτρα. Μερικοί είχαν “παρελθόν” στο επίγειο ραδιόφωνο, μερικοί δεν είχαν, αλλά είχαν αγάπη για αυτό το μέσο. Κοινός παρονομαστής, η μούρλα που μας δέρνει, η αγάπη για τη μουσική και η ανάγκη για επικοινωνία.

Στα 9 χρόνια που πέρασαν, άνθρωποι ήρθαν, άνθρωποι έφυγαν, καινουρια ραδιόφωνα έγιναν με πρώην στελέχη, μέχρι τη στιγμή που το Zbutsam αποφάσισε να αλλάξει όνομα, site, να “ανοίξει” ξανά στον κόσμο τις πόρτες του. Η στιγμή αυτή ήρθε την άνοιξη του 2019.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η μουσική και η “παρέα”.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλές ακροάσεις. Οι πόρτες μας παραμένουν ανοιχτές, αν θελήσετε ποτέ να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας, απλά πείτε το μας, είτε στο Chat, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Πως μας μπήκε η ιδέα του Zbutsam.net

Την ιδρυτική διακήρυξη του Zbutsam.net