Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ZBUTSAM.NET

Όταν ξεκινήσαμε το 2010, ονομάσαμε το αγαπημένο μας ραδιόφωνο, Zbutsam Radio. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί το ονομάσαμε έτσι. Επίσης πολλοί είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτήν την ονομασία.

Όπως γράφει στο Slang.gr :

Ζμπούτσαμ: Σημαίνει στην πούτσα μου, δηλαδή δε με νοιάζει, δε με απασχολεί, έχω γραμμένο κτλ. Ακολουθεί απόπειρα ετυμολόγησης:
στην πούτσα μου -> στη μπούτσα μ’ ->ζ’ μπούτσα μ’ -> ζμπούτσαμ
Αντίστοιχα και
ζμπούτσασ, ζμπούτσατ, κ.ο.κ.

Αυτό ακριβώς !! Βαρεθήκαμε το δήθεν του σημερινού ραδιοφώνου, βαρεθήκαμε τα στεγανά που υπάρχουν και εμποδίζουν τους πιτσιρικάδες να δοκιμάσουν, βαρεθήκαμε τις κλίκες που πετάνε έξω απο το χώρο ανθρώπους που δικαιωματικά αξίζουν αν ακούγονται, βαρεθήκαμε τις στημένες playlists.

Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε έναν διαδικτυακό χώρο που θα δώσει ευκαιρίες για ελεύθερη έκφραση, ελεύθερες μουσικές, ελεύθερες φωνές.

Το ότι το ραδιόφωνο μας ονομάζεται Zbutsam δεν σημαίνει πως υπάρχει ασυνέπεια. Όποιος θέλει να δοκιμάσει, εμείς είμαστε εδώ, αλλά η ασυνέπεια μπορεί να οδηγήσει _οποιονδήποτε_ να κάνει εκπομπές στο Ράδιο Σίνδος 😉

Το κάναμε όπως ακριβώς γουστάρουμε. Τέλειος ήχος, μουσικάρες τις ώρες που δεν υπάρχουν εκπομπές, ο καθένας εκπέμπει απο το σπίτι του, φορώντας μόνον το βρακί του ! Χαλλλλλαρά που θάλεγε κάποιος 😉