Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΚ

Προγραμματισμένη

Τρίτη20:0021:00

Nickname: Someone
Το μουσικό μου ταξίδι ξεκινάει το 1980 ως ‘πειρατής’ στα FM με το όνομα Someone (αρχικά και Υπόγειο Κανάλι στη συνέχεια), παίζοντας new wave και κλασσικό ροκ.
Τέλη δεκαετίας του ’80 μπαίνω στο δυναμικό του Ράδιο Ακρόπολις με δυο εκπομπές: «Στο Περιθώριο Του Ροκ» παίζοντας “ανεξάρτητα” και «Αναζητώντας Χαμένους Ήχους» με πιο Avant Garde επιλογές.
Αρχές του ’90 προκύπτει έρωτας με την Λατινοαμερικάνικη μουσική και κουλτούρα, που μεταφράζεται σε Dj sets σε Latin Clubs (Tapas Y Tapas, Habanita, La Rosa Negra), μουσικά άρθρα στο πάλαι ποτέ περιοδικό Sol Latino και την ραδιοφωνική εκπομπή Ritmo Latino (μαζί με τον έταιρο πρώην Ράδιο Ακρόπολις φίλο, Σταμάτη Χριστοφορίδη), που συνεχίζει για δεύτερη δεκαετία σε FM ραδιόφωνο της πόλης.

Οι άλλες μουσικές ανησυχίες έβρισκαν διέξοδο κατά διαστήματα στο παρελθόν στα Decks των μπαρ της πόλης (Paparouna,Cantina Tropicana, t.a.f, Ραλεντάτο).

Επειδή όμως οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και βλέποντας τα τόσα “ανεξάρτητα” βινύλια να σκονίζονται, αποφάσισα (μετά από προτροπή του Big Boss), να βιώσω και την εμπειρία της διαδικτυακής εκπομπής. Οπότε, το Περιθώριο Του Ροκ επιστρέφει κάθε Τρίτη 8 με 9μμ.


Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΚ πλήρωμα