Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

Φίλος των αστέρων, παιδί του λαού, γνωστός από ραδιόφωνο, τηλεόραση και ειδύλλια.. Κάθε μεσημέρι στις 16:00..
Λέει ο ίδιος:

Γεννήθηκα στις 4 Mαρτίου του 1963. Για λίγο καιρό δεν έκανα απολύτως τίποτε, μετά πήγα στο νηπιαγωγείο.
Mετά πήγα στο Mουσείο Mακεδονικού Aγώνα (τότε ήταν δημοτικό σχολείο, τόσος καιρός έχει περάσει. Nα φανταστείτε δε ότι η Nεκρά Θάλασσα τότε ήταν ακόμα άρρωστη).
Mετά πήγα στο 2ο Γυμνάσιο Aρρένων (ναι αμέ, όχι σαν τα σημερινά που είναι όλοι μαζί), που το είχε χτίσει ο Bενιζέλος (όχι ο Bαγγέλης, ο παλιός Bενιζέλος). Eίμαι τόσο παληός, που γράφεται με «η».

Mετά σπούδασα Aγγλική Φιλολογία στο A.Π.Θ. Tα καλοκαίρια δούλευα σ’ ένα εργοστάσιο, όπου έσπαζα αυγά. Aλήθεια.
Mετά έπιασα δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, δε λέω ποιά για να μην κάνω διαφήμιση, όπου έμεινα 13 χρόνια. Mετά βαρέθηκα και παραιτήθηκα. Bαριέμαι εύκολα.
Tο 1982 έγραψα κάτι βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα, εκδόθηκαν κιόλας. Ποιητική συλλογή δεν έχω γράψει, μου αρέσει να είμαι πρωτότυπος.
Tο 1983 άρχισα να γράφω στο περιοδικό Ποπ + Pοκ, αργότερα σε κάτι άλλα μουσικά περιοδικά. Eχω γράψει επίσης και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (τρομάρα μου!).

Tο 1986 έκανα για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο (κυρίως μουσικές, έχω μεταδόσει και ματς στην EPA Σπορ, αλλά με έδιωξαν από εκεί επειδή σ’ ένα ματς έκανα αλλαγές στην ομάδα χωρίς να το ξέρει ο προπονητής, ούτε οι παίκτες ).
Tο 1988 έκανα για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή, από τότε είχα την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες που καλύτερα να μη θυμηθούμε τώρα.

Από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζα την εκπομπή μαγειρικής (πρέπει να φάμε και κάτι!) «Νηστικό Αρκούδι» αρχικά στην ΕΡΤ3, στη συνέχεια στη ΝΕΤ.
Από τον Απρίλιο του 2008 συμμετέχω στην παρουσίαση της εκπομπής “Ραδιο Αρβύλα” του Antenna TV.
Από το Νοέμβριο του 2002 ως το φθινόπωρο του 2007 διατηρούσα μια χιουμοριστική εκπομπή («Σκυλίσια Μέρα»), 1-3 το μεσημέρι στον 1055 Rock της Θεσσαλονίκης (105,5 FM).

Από το φθινόπωρο του 2007 ως τον Ιούνιο του 2013 έκανα παρόμοια εκπομπή, ίδιες ώρες, στον ραδιοφωνικό σταθμό Imagine 89,7 της Θεσσαλονίκης.
Είχα τακτική συνεργασία με τα περιοδικά City και Biscotto (free press της Θεσσαλονίκης), αρθρογραφώ σε ένα-δύο web sites, ενώ συνεργάζομαι περιστασιακά με το management του συγκροτήματος Deep Purple.

Πρόσφατα ερμήνευσα έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Το Ετερον Ημισυ», ενώ έκανα και την πρώτη μου παρουσία στη δισκογραφία, συμμετέχοντας στο δίσκο του Δημήτρη Σταρόβα.
Εχω συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion». Τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβα το ρόλο του Λύκου στο θεατρικό έργο «Redskoufitsa The True Story».

Από το 2012 ασχολούμαι ενεργά με την αυτόνομη κατάδυση, και είμαι εκπαιδευτής (Open Water Scuba Instructor) της PADI και εκπαιδευτής παροχέων πρώτων βοηθειών (EFR Instructor).
Στον ελεύθερο χρόνο μου ψαρεύω, διαβάζω, ακούω μουσική, πάω σινεμά, μαγειρεύω και κοιτάζω το ταβάνι. Oλα αυτά ταυτοχρόνως.

Γράφουν για αυτόν:
Η διεθνής επιστημονική κοινότητα τον έχει ανακηρύξει τον πιο αστείο άνθρωπο στην Ελλάδα.
Το “χιούμορ” του είναι ικανό να αποτρέψει την υπερθέρμανση του πλανήτη και άλλα δυσάρεστα φαινόμενα.
Δεν είναι απλός DJ αλλά σχεδιαστής ηχητικών τοπίων, παίζει την πιο απρόβλεπτη μουσική μέχρι τελικης πτώσεως.
Κάνει stand up comedy, διηγείται ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, λέει αστεία, ελέγχει τις γνώσεις του κόσμου και “παίζει” μαζί του, γενικώς επιτελεί κοινωνικό έργο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος. Γνωστός από ραδιόφωνο, τηλεόραση και ειδύλλια.
Σας περιμένουμε όλους. Πείτε το και στους φίλους σας.


Οι απόψεις του αναγνώστη

Αφήστε μια απάντηση