Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


New Releases in a NuTSheLL (19.02.2021)

Γραμμένο απόεπί 26/02/2021

Το ThessRadio παρουσιάζει και προτείνει:

Monolink – The Prey
Μετά τα singles “Sinner” και “Otherside”, ο Monolink κυκλοφόρησε το “The Prey”, το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του. Σε αυτό το κομμάτι, ο Monolink εξερευνά μια πιο αποθαρρυμένη και μελαγχολική πλευρά σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα singles. Ο ίδιος δηλώνει για το κομμάτι: “Το The Prey είναι μια ιστορία αποπλάνησης, χρήσης του άλλου. Είναι μια ιστορία προβολής, του να βλέπεις τον εαυτό σου πάνω στον άλλον. Είναι μια ιστορία συνηδειτοποίησης, αφύπνισης από ένα όνειρο.”.

MeLLLo & Nikonn – Ominous Birds
Η Μαριάνθη των Marsheaux, κυκλοφόρησε ένα ονειρικό, κινηματογραφικό single, το “Ominous Bird”, από το προσωπικό της project MeLLLo, σε μια συνεργασία με τον Nikonn.

The Manchester Orchestra – Bed Head
Οι Manchester Orchestra ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “The Million Masks of God”, και με την ευκαιρία αυτή, μοιράστηκαν και το video clip του single “Bed Head”.
“Το “Bed Head” είναι δύο παλιοί φίλοι που υπάρχουν σε δυο ξεχωριστές πραγματικότητες”, όπως σχολίασε ο Andy Hull στο SiriusXM ALT Nation για το νέο τραγούδι. “Είναι μια συζήτηση για τις ζωές τους, τις συνέπειες των αποφάσεων ζωής και την αναζήτηση του σκοπού που θα την κάνει καλύτερη.”.

Μπορείτε να κάνετε pre-order το Vinyl Record του “The Million Masks of God” εδώ.

Richard Ashcroft – Bring on the Lucie (FREDA PEEPLE)

Ο Richard Ashcroft εν όψει του άλμπουμ του με τις ακουστικές εκτελέσεις των πιο σημαντικών επιτυχιών του, κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού διαμαρτυρίας του John Lennon από το 1973, “Bring on the Lucie (FREDA PEEPLE)”. Στο video clip, εμφανίζεται ο ίδιος να ερμηνεύει το κομμάτι στο studio σε μια εναλλαγή με πλάνα του John Lennon. Επιπλέον, το “Free the people” υπάρχει γραμμένο σε διάφορες γλώσσες σε όλη την οθόνη κατά την διάρκεια του βίντεο.

Τις νέες κυκλοφορίες τις ακούτε και τις ζητάτε από τους παραγωγούς του ThessRadio.net

Με πληροφορίες από: thegroovecartel.com, pitchfork.com, nme.com


Οι απόψεις του αναγνώστη

Αφήστε μια απάντηση


Συνέχισε να διαβάζεις

Προηγούμενη ανάρτηση

Daft Punk: This is the end


Ονυξ του αντίχειρος