Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ΡΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


  ΡΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ δείχνει

  Δυναμικός; Ασταθής; Ταξιδιάρης; Αλλοπρόσαλλος; Όπως και να ‘χει, τα τελευταια 11 χρόνια έχω ζήσει σε 8 χώρες αλλά για την ώρα κουράστηκα και είπα να κάνω μια στάση στη Κύπρο. Ντάξει, κάθε 1-2 μήνες ωστόσο κάνω καμιά βόλτα. Μάλλον με τρομάζει η ρουτίνα.

  Περι σπουδών και επαγγέλματος, Σέφ απο μικρός, αρχικά στη ταβέρνα του πατέρα μου (καταναγκαστική παδική εργασία!) και ακολούθως σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Αργότερα Τεχνολόγος Τροφίμων με ειδίκευση στην ανάπτυξη προϊόντων και τη βιωσιμότητα. Στη παρούσα φάση εργάζομαι στον κλάδο της καταναλωτικής συμπεριφοράς στα τρόφιμα.

  Έχω δύο μεγάλες αγάπες: τη Μαρία και την Ελένη. Πλάκα κάνω, το φαγητό και τη μουσική. Για το πρώτο, φροντίζω να ικανοποιώ συχνά τους γευστικούς μου κάλυκες, ενώ για το δεύτερο προσπαθώ να ανανεώνω συνεχώς τα μουσικά μου ακούσματα.

  Γουστάρω επίσης: λαϊκές αγορές, καφενειοφαγάδικα με παππούδια και τουαλέτες χωρίς χαρτί υγείας, καφεμπαράκια με ασυνήθιστη διακόσμηση, και βόλτες γενικά: με τα πόδια, με τη μηχανή, μέσα στη θάλασσα.

  Απεχθάνομαι: τη σπατάλη και τον φασισμό.