Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Ο ΚΥΚΛΟΣ

20:00 22:00

Τρέχουσα παράσταση

Ο ΚΥΚΛΟΣ

20:00 22:00


ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ (a.k.a ΚΟΥΡΟΥ) / Ραδιοφονιάς


ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ (a.k.a ΚΟΥΡΟΥ) δείχνει

Από μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά με κέρδισε η Τέχνη (και τα κοψίδια επίσης!)

Ξεκίνησα την καριέρα μου, το μακρινό 1996, σαν μπουφετζής στην συνοικιακή καφετέρια «Μύκονος» (Ντεπώ Θεσσαλονίκης) και από σύμπτωση κατέληξα να σκαλίζω τις μουσικές του μαγαζιού. Το ταλέντο όμως δεν κρύβεται (χαχαχα!) και σύντομα ήρθε η πρόταση που μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω τον εαυτό μου ως dj στο ξακουστό, για την εποχή του, beach bar «Άκρη» (Περαία Θεσσαλονίκης).

Το ένα έφερε το άλλο και βρέθηκα να δημιουργώ μουσικές καταστάσεις στο μπαράκι που θα με χαρακτήριζε σαν dj (λέμε τώρα!). Στο «Villa 11» στα Λαδάδικα δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας του «Κουρούμπελου» ή χαϊδευτικά «Κουρού».

Τα χρόνια περάσανε, οι καταστάσεις αλλάξανε και αφού μετασχηματίστηκα ως μουσικός παραγωγός, συμπλήρωσα για αρκετά χρόνια την ομάδα των dj στο ιδιαίτερα δημοφιλές bar-restaurant «Interni» (Παραλία Θεσσαλονίκης). Ώσπου έφτασε η ώρα να αποσυρθώ από το επάγγελμα.
Η μουσική όμως είναι σαράκι και σε σιγοτρώει μέσα σου.

Για πολύ καιρό έψαχνα την ευκαιρία να επανέλθω. Να βρεθώ ξανά με τις μουσικές μου, με παλιούς φίλους από τον χώρο και να γνωρίσω νέους. Και αποφάσισα να τολμήσω αυτό που δεν μου έκατσε ποτέ όταν ήμουν ενεργός σαν dj. Το ραδιόφωνο!

Η επαφή μου με το ραδιόφωνο (ως παραγωγός) μέχρι τώρα ήταν τελείως επιφανειακή. Μια προσπάθεια να στήσω ένα δικό μου web radio στέφθηκε με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ! Μετά γνώρισα και κόλλησα με το ThessRadio. Γιατί είναι αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω και εγώ. Ένα ραδιόφωνο χωρίς playlist και με την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου! Και το τόλμησα…

Κάθε Παρασκευή θα ανοίγω μικρόφωνο στις 8 το βράδυ (ακριβώς!) και υπόσχομαι να τηρήσω την αυστηρή «γραμμή» του ραδιοφώνου. Θα παίζω ότι μου καπνίσει!
Το όνομα της εκπομπής ήταν «μονόδρομος». Κουρού Ον Δι Ροκς.