Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Ο ΚΥΚΛΟΣ

20:00 22:00

Τρέχουσα παράσταση

Ο ΚΥΚΛΟΣ

20:00 22:00


“Για τον Keef”… Οι Prodigy ανακοίνωσαν το ντοκιμαντέρ τους

Γραμμένο απόεπί 11/02/2021

Οι Prodigy ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για την ιστορία του συγκροτήματος

Οι Liam Howlett και Maxim ανακοίνωσαν το ντοκιμαντέρ και το αφιέρωσαν στην μνήμη του Keith Flint, με μια κοινή δήλωση τους στο Billboard.
«Μετά το τρομερό θάνατο του αδελφού μας Keef το 2019, αυτή είναι η σωστή στιγμή για εμάς να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας, όλων μας, και των 9… Είναι η ιστορία της χαοτικής και προβληματικής πορείας της παρέας μας, του συγκροτήματος μας, των ανθρώπων μας – των Prodigy. Ή απλά – η ιστορία των αδελφών μας στην αποστολή τους να κάνουν φασαρία… να αναφλέξουν τις ψυχές των ανθρώπων και να ανατινάξουν τα ηχητικά τους συστήματα παγκοσμίως…That’s fukin what! Αυτή η ταινία θα γίνει με την ακεραιότητα που έχει η μουσική μας – ασυμβίβαστη, ωμή κι ειλικρινής… Αυτό είναι για τον Keef!»
Το συγκρότημα συνεργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον σκηνοθέτη Paul Dugdale, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή σε 3 βίντεο τους και στο concert film “Prodigy: World’s On Fire”. Ο Paul Dugdale (έχει σκηνοθετήσει τα concert films των Rolling Stones, Paul McCartney, Coldplay κ.α.) ανέφερε για το ντοκιμαντέρ: «Η ταινία θα είναι τόσο άγρια όσο το συγκρότημα. Σκοτεινή σε διάφορα σημεία, με δυνατές εναλλαγές στον ρυθμό, θα είναι μια οπτική επίθεση, στυλιστικά καθηλωτική, σύγχρονη και προκλητική. Θέλουμε οι θεατές να φεύγουν από τον κινηματογράφο όπως θα έβγαιναν από ένα roller-coaster.»

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος της ταίνιας και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Με πληροφορίες από: mixmag.net και billboard.com


Οι απόψεις του αναγνώστη

Αφήστε μια απάντηση


Συνέχισε να διαβάζεις

Προηγούμενη ανάρτηση

New Release: Solomun feat. ÄTNA – Tuk Tuk


Ονυξ του αντίχειρος