Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #01.23

Γραμμένο απόεπί 01/02/2023

30.01.2023

Η πιο γλυκιά φυσιογνωμία του φορέα, ανθρώπινος και γήινος. Η πρώτη μου επαφή με το ΚΕΘΕΑ ως φοιτητής, έψαχνα διάφορα σεμινάρια για εκπαίδευση, έφτασα στην Βαλτετσίου. Έγινε μια συνάντηση που ήταν κι ο Παναγιώτης εκεί. Μετά από χρόνια τον συνάντησα τυχαία στην πλατεία, με θυμόταν, τότε μου ανέφερε ότι η συνάντηση τότε δεν ήταν συνάντηση αλλά συνέντευξη πρόσληψης. Τελικά μετά από λίγα χρόνια ήταν ο πρώτος μου υπεύθυνος στην Κοινότητα της Παρέμβασης, για λίγο γιατί έφυγε το διάστημα εκείνο από το πρόγραμμα για αλλού στον φορέα.
Η αίσθηση της ανθρωπιάς πάντα υπερίσχυε στην επαφή μαζί του. Ακόμα και μετά από πιο πολλά χρόνια όταν είχα “ανέβει” στην Θεσσαλονίκη. Βρεθήκαμε με αφορμή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, το βράδυ για μια μπύρα έξω του ανέφερα μια διοικητική ενέργεια μου είχα κάνει πριν χρόνια, αν και δεν του άρεσε αυτό καθόλου το σεβάστηκε.
Καλή αντάμωση!!!! !!
Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με ευχή να έχουν από εκείνον όμορφες και ζεστές αναμνήσεις για εφόδια μιας ζωής.
 Τιμώντας έναν παλιό συνάδεφο από το ΚΕΘΕΑ που έφυγε ξαφνικά. Γράφοντας δυο λόγια στο προφίλ του στο f/b.
Τον Παναγιώτη Σαϊβανίδη

29.01.2023

Πρώτη επίσημη της σεζόν αυτό το ΣαββατοΚύριακο με την Happy Mountain στο Σέλι. Ο γιος μου πριν λίγο, θυμήθηκε ότι του ‘χα μιλήσει πιο παλιά για το παιχνίδι με τα καπάκια που παίζαμε όταν ήμουν παιδί στο καταφύγιο του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας (ΣΧΟΒΕ). Παίξαμε λίγους αγώνες.
Ζωή στο φουλ, με αναμνήσεις, νέους ανθρώπους, καινούργιες ιστορίες, εύκολες και δύσκολες, προχωρήματα και ξεπετάγματα (όχι ξεπέτες). Ζωή στο φουλ με αφορμή την φύση, το άπειρο των νιφάδων, το χιόνι δηλαδή.
Να ‘μαστε καλά να ζούμε και να φτιάχνουμε αναμνήσεις ζωής!!!! !

28.01.2023
Και εδώ το αγριογούρουνο στην βάση του Φλυτζάνιου όρους πάνω απ’ την καφέ θάλασσα…. .


23.01.2023

Την Κυριακή 22.01.2023 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανήλιο Μετσόβου έγινε το εσωτερικό σεμινάριο Εκπαιδευτών Happy Mountain Ski School. (φωτογραφίες)
Οι μηχανές άναψαν και ρίχνουν χιόνι. Ελατοχώρι, Σέλι και 3-5 Πηγάδια φαίνεται ότι από απόψε (23-24.01.23) βάζουν τα καλά λευκά τους και το επόμενο ΣαββατοΚύριακο θα μας υποδεχθούν.

18.01.2023

Τους τελευταίους αρκετούς μήνες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής Ρετζίκι, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Χορτιάτη, έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα αναγκαία αποχετευτικά έργα που γίνονται. Θεωρώ όμως απαράδεκτη την απόφαση να κλείσει ο δασικός δρόμος για το Φιλίππειο από σήμερα Τετάρτη 18.01.23 μέχρι την Κυριακή 22.01.23 για γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας.
Πρόκειται για προσβλητική απόφαση προς τους ταλαιπωρημένος κατοίκους που όπως διάβασα πήρε το δασαρχείο.
Την καθημερινή ταλαιπωρία μας ως πολίτες την βάζω πιο πάνω από οποιοδήποτε προβολή της χώρας ή τεχνογνωσία μπορεί να αποκτηθεί από Έλληνες που συμμετέχουν στην παραγωγή.

12.01.2023

Προτείνω την πολύ καλή εκπομπή

~~~~~~

Δεν περιγράφω άλλο;*:’:*#&+€:-_€@-+)?_@*®=^©¢^=

03.01.2023

Όχι απλά πρόβατα, πρόβατα κουφά και τυφλά. Αλλά έχουμε το μαλλί μας, ως πρόβατα θα πεις, την γούνα μας δηλαδή…. .

Τρίχες δηλαδή.
Άβουλος στην ουσία του λαός, εμείς δηλαδή ΚΑΙ ΕΓΩ.
Καλή χρονιά λέμε και…. .
β.ψ.