Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


LONDON CALLING

Προγραμματισμένη

Τετάρτη21:0023:00

Αχιλλέας
Την έκτη μέρα, ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο. Γύρισε, λοιπόν και είπε:
– Αχιλλέα για δες λίγο, καλά το έκανα?
– Καλό είναι, το τατού δε μ’αρέσει… κάτι σε σκελετό Guns N’ Roses έχουμε?
 
Και ο Θεός έκανε τατού μια νεκροκεφαλή στο μπράτσο, και ονόμασε το δημιούργημα Slash. Και έκατσε ο Slash δίπλα με τον Αχιλλέα, πιάσανε μια Les Paul και αρχίσανε να την παίζουνε. Την κιθάρα.
Ε, μετά έκανε τον Αδάμ, την Εύα, τα φίδια, εκείνο το πράμα από το Ice Age που τρώει βελανίδια, και τον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Τα υπόλοιπα είναι γραμμένα σε ένα ωραίο παιδικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας.
 
Κατά τα άλλα, είμαι ταπεινός άνθρωπος. Ταπεινός αλλά ντούκι. Δηλαδή φοβάσαι λίγο αν με δεις στον δρόμο. Είμαι 2.08, δεν παίζω μπάσκετ και έχει ωραίο καιρό εδώ πάνω, thanks for asking.
 
Μέχρι τα 20 μου με έθρεφε η Θεσσαλονίκη όπου άκουγα πολύ ραδιόφωνο (πολύ όμως, περίπου ΤΟΣΟ πολύ). Έκτοτε, με θρέφει η λεβεντογέννα Αγγλία. Είμαι Άγγλος γιαλαντζί, δηλαδή μισός (η δεξιά μεριά). Επίσης είμαι παρα-μορφωνένος και συλλέκτης χαρτιών που έχουν μεγάλη αξία στην καπιταλιστική κοινωνία.
 
Αυτά για μένα. Εσείς τι κάνετε? Όλα καλά? Ελάτε να μας τα πείτε τις Πέμπτες στο διαδικτυακό αστειατόριο που έχουμε ανοίξει και λέγεται London Calling, 9-11μμ ώρα Ελλάδος παρέα με τους άλλους δύο συνιδιοκτήται, τον Γαβριήλ και τον Κωστή. Το μενού περιλαμβάνει rock, pop rock, soft rock, hard rock, garage rock, και mambo.

Κωστής

Γεννήθηκα πιστεύοντας ότι έχω υπερδυνάμεις; πλέον είμαι σίγουρος. Στο διλημμα ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε, ψηφίζω γιαλός.
Οι μουσικές μου αναζητήσεις είχαν πάντα ροκ απόχρωση. Αγαπημένο μου συγκρότημα οι Iron Maiden, αγαπημένο μου κομμάτι το Number of the Beast.
Τα τελευταία χρόνια ζω στο Λονδίνο όπου με τα φιλαράκια μου Αχιλλέα και Γαβριήλ σχηματίσαμε τους London Calling για να εκφραζόμαστε μουσικά και όχι μονο.
Οι τρεις μας θα σας κρατάμε παρέα κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9. Ζήτω συγνώμη εκ των προτέρων.

Γαβριήλ
Τον παραγωγό πολλοί εμίσησαν, την μουσική ουδείς.

Ήρθαν λοιπόν και με έπεισαν να κάνω ραδιόφωνο
Και σαν μεγάλο ψώνιο που ήμουνα άρπαξα το μικρόφωνο
Στα bars παλιά το έπαιζα ντιτζέι τρομερός
Σε μπίζνες τώρα κάνω καριέρα διεθνώς
Τα 11 χρόνια ξενιτιά περάσαν σαν νερό
Ακόμα δε συνήθισα τον γκρίζο τον καιρό
Για ταξίδια, ποτό και φαγητό μ’ ακούς πάντα να μιλώ
Σε Αχιλλέα και Κωστή και στο πιστό κοινό
Παρέα θε να κάνουμε της Πέμπτης τα βραδάκια
Να γελάσουμε πολύ να βγούμε φιλαράκια


Διαβάστε περισσότερα