Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ΔΕΡΒΕΣΟΠΑΙΔΑ

Μια κολλεκτίβα Τρικαλινών, κάθε Σάββατο και Κυριακή, απο τις 18:00 έως τις 20:00, αποτελούμενη από:

ο DaPurGo
Γέννημα θρέμμα τρικαλινός, 21 χρόνων μαντράχαλος και κοπροσκυλάς, στα χαρτιά είμαι δηλωμένος ως τεχνολόγος τροφίμων (σχεδόν) αλλά είμαι επαγγελματίας μπυρίστας και ταξιδιώτης.
Σκάμε μαζί με άλλα 5 τρικαλινά πρασάτα λουκάνικα στα ιντερνετικά fm σαν κομήτης στη γη, πάνω που νόμιζαν όλοι τους ότι είχαμε χαθεί, με σκοπό να καταστρέψουμε πάσα ιδέα που μπορεί να έχετε για σοβαρή εκπομπή.

ο Τσάρος
Γεια σας και από μένα, γέννημα θρέμμα τρικαλινός στρατιώτης, 99ρης.
Συμπολεμιστής στην ιδέα του ταξιδιάρη κοπροσκυλά έτοιμος να διδάξω μουσική στους νεολαίους και όχι μόνο.
Έμφυτα ταλέντα μου είναι να χορεύω bachata με πλατάνια και ιτιές στην βόρεια Ελλάδα και κυρίως η διεκπεραίωση οργανοληπτικών ελέγχων σε κάθε είδους αλκοολούχου κοκτέιλ με βάση το ουίσκι.
Τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε on air με τα λεβεντόπαιδα, see you soon.

ο Γάτσας
Σπουδαγμένος στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης στο τμήμα Μ.Π.Δ, με Master στο League of Legends και PhD στα service των BMW, έρχομαι στα 21 μου να πάω την πρωτοποριακή, από κάθε άποψη, εκπομπή μας σε άλλα λεβελ πρόσφυσης, μαρσάροντας, ντριφτάροντας και σουζάτα δίχως καμία δεύτερη σκέψη.
Φορτωμένος με άλλα 5 λεβεντοπαλίκαρα στην καρότσα ερχόμαστε καρφωμένοι, με κάτι παραπάνω από την ταχύτητα του φωτός να σας αλλάξουμε ιμάντα χρονισμού και αποσυντονισμού και έτσι να σας κρατάμε συντροφιά τις επόμενες δεκαετίες μιας και ξέρω ότι χρειάζεστε καλή παρέα.

ο Π.Μ
Στα 21 μου, ήδη με δύο πτυχία (πανεπιστήμουνας του ΑΠΘ και της ΖΝ σχολής) σκάω στο Thessradio με τον τζαμπουκά της Κιμ της δυνατής και με σκοπό να εκτελέσω την εκπομπή όπως εκτέλεσε το πενάλντι ο Γκιάν Αssαμόα στο παγκόσμιο κύπελλο του 2-10 κόντρα στην Ουρουγουάη.
Χόμπι μου είναι το μιξάρισμα, το χάκινκ, και η ⛺θεσία, όλα αυτά της “κακιάς ώρας”.
Με τους φιλαράκιδες από το χωριό έχουμε σκοπό να σας κάψουμε ότι καίγεται και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται.
Τα επόμενα θα τα μάθετε αερικά και απαλά.

ο Βρακάκιας
Με κολλημένα ένσημα, βαρέα-ανθυγιεινά, τα τελευταία 23 χρόνια της ζωής, τώρα ως συνταξιούχος που νιώθει ακόμα ότι έχει να προσφέρει πολλά στην κοινωνία, και ως ο θείος που πάντα θέλει να κάθεται με την νεολαία στα οικογενειακά τραπέζια σκάω όχι μόνο στο μηχ.μηχ του ΑΠΘ αλλά και στο Thessradio έχοντας να σχολιάσω τόσα πολλά, όσο και το ζουμί μιας γριάς κότας.
Stay tuned γιατί πρέπει.

ο V
Μισιγκάνος μπασκετμπολίστας στο κολεγιακό, με επιλέγουν στα ντραφτ του Thessradio και στα 21 μου, παρατάω τα πάντα όλα (RIP Αλέφαντος) με στόχο να κάνω καριέρα και να μείνω στην ιστορία ως ο χειρότερος παρουσιαστής εκπομπής ever.