Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

  Την έκτη μέρα, ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο. Γύρισε, λοιπόν και είπε:
  – Αχιλλέα για δες λίγο, καλά το έκανα?
  – Καλό είναι, το τατού δε μ’αρέσει… κάτι σε σκελετό Guns N’ Roses έχουμε?

  Και ο Θεός έκανε τατού μια νεκροκεφαλή στο μπράτσο, και ονόμασε το δημιούργημα Slash. Και έκατσε ο Slash δίπλα με τον Αχιλλέα, πιάσανε μια Les Paul και αρχίσανε να την παίζουνε. Την κιθάρα.
  Ε, μετά έκανε τον Αδάμ, την Εύα, τα φίδια, εκείνο το πράμα από το Ice Age που τρώει βελανίδια, και τον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Τα υπόλοιπα είναι γραμμένα σε ένα ωραίο παιδικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας.

  Κατά τα άλλα, είμαι ταπεινός άνθρωπος. Ταπεινός αλλά ντούκι. Δηλαδή φοβάσαι λίγο αν με δεις στον δρόμο. Είμαι 2.08, δεν παίζω μπάσκετ και έχει ωραίο καιρό εδώ πάνω, thanks for asking.

  Μέχρι τα 20 μου με έθρεφε η Θεσσαλονίκη όπου άκουγα πολύ ραδιόφωνο (πολύ όμως, περίπου ΤΟΣΟ πολύ). Έκτοτε, με θρέφει η λεβεντογέννα Αγγλία. Είμαι Άγγλος γιαλαντζί, δηλαδή μισός (η δεξιά μεριά). Επίσης είμαι παρα-μορφωνένος και συλλέκτης χαρτιών που έχουν μεγάλη αξία στην καπιταλιστική κοινωνία.

  Αυτά για μένα. Εσείς τι κάνετε? Όλα καλά? Ελάτε να μας τα πείτε τις Πέμπτες στο διαδικτυακό αστειατόριο που έχουμε ανοίξει και λέγεται London Calling, 9-11μμ ώρα Ελλάδος παρέα με τους άλλους δύο συνιδιοκτήται, τον Γαβριήλ και τον Κωστή. Το μενού περιλαμβάνει rock, pop rock, soft rock, hard rock, garage rock, και mambo.