Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


Ποια εικόνα σε φοβίζει περισσότερο;

Γραμμένο απόεπί 09/01/2023

Από το jenny.gr
Τι σε τρομάζει περισσότερο; Tο παρακάτω ψυχολογικό τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις καλύτερα την προσωπικότητά σου, το ψυχολογικό τεστ που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου
Τα ψυχολογικό τεστ αποκαλύπτουν πολλά για εμάς και τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Φέρνουν στην επιφάνεια αθέατες πλευρές και ξεδιπλώνουν πτυχές από το υποσυνείδητο, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην αλήθεια μας.
Απαντώντας ποια από τις έξι εισόδους μας τρομάζει περισσότερο, μπορούμε να προσεγγίσουμε μια άγνωστη αλήθεια.
Είστε έτοιμοι;
1. Το εγκαταλελειμμένο σπίτι
Αν επιλέξατε αυτή την πόρτα, είστε ένα άτομο που που δεν σκέφτεται ούτε δρα επιπόλαια αλλά κινείται, αναλύοντας τις καταστάσεις και ζυγίζει καλά όλες τις πιθανές επιλογές. Έχετει μάθει να βάζετε τις αξίες και την ηθική σας πάνω σε όλα και αναμένετε ότι και οι άλλοι άνθρωποι θα κάνουν το ίδιο. Η ταπετσαρία στον τοίχο σημαίνει ότι δεν ανοίγεστε συναισθηματικά. Ωστόσο, ψάχνετε για συναισθηματική ικανοποίηση και για ένα δέσιμο που δεν είναι μόνο συναισθηματικό, αλλά και πνευματικό.
2. Τα σκαλιά
Αν επιλέξατε αυτήν την εικόνα, είστε λάτρης της ζωής. Νιώθετε ελεύθεροι, αλλά ταυτόχρονα φοβάστε τόσο το άγνωστο, όσο και τον θάνατο. Θέλετε να είστε πάντα υγιής. Για να το πετύχετε όμως, πρέπει να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που συνδυάζει την κατάλληλη διατροφή με την τακτική άσκηση.
3. Το σπήλαιο
Το παγωμένο σπήλαιο δείχνει την ανάγκη για φροντίδα και θαλπωρή. Φοβάστε να πληγωθείτε και να απογοητευθείτε και αυτός ο φόβος σάς κάνει να προτιμάτε να μένετε μόνοι σας, καθώς ξέρετε τον εαυτό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Επιπλέον, νιώθετε έντονα την ανάγκη να αγαπηθείτε με όλη την έννοια της λέξης.
4. Το ξύλινο σπιτάκι
Αυτό το σπιτάκι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε ποτέ. Το ότι βρίσκεται σε αυτή την άθλια κατάσταση, σημαίνει ότι φοβάστε να αισθανθείτε ανεπαρκείς και να χάσετε τον πλούτο σας. Μπορεί να δίνετε περισσότερη αξία στα υλικά αγαθά, παρόλο που γνωρίζετε ότι αυτό δε σας γεμίζει. Είστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι οι όλοι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.
5. Το τούνελ
Εάν το τούνελ σας φοβίζει, προφανώς υπάρχει ένα χάος στα συναισθηματικά σας. Τα συναισθήματα σας κυριεύουν και δεν ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε. Πρέπει να φτάσετε σε ένα σημείο εκκαθάρισης, προκειμένου να καταλάβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Είστε ένα πολύ έξυπνο άτομο, το οποίο εστιάζει πάρα πολύ στα προβλήματα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ψάξετε για ουσιαστικές λύσεις.
6. Η πόρτα με τις αλυσίδες
Το μπλε χρώμα της πόρτας είναι αρκετά σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, καθώς είναι το χρώμα του ουρανού. Δουλεύετε σκληρά και βάζετε υψηλούς στόχους για τον εαυτό σας, τους οποίους και προσπαθείτε να πιάσετε. Είστε ένα συγκεντρωμένο άτομο, που καταλαβαίνει πώς λειτουργεί ο κόσμος. Αφιερώνετε όμως πολύ χρόνο στη δουλειά σας οπότε καλό είναι να προσπαθείτε να μην παραμελείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του.