Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #12.22

Γραμμένο απόεπί 03/01/2023

31.12.2022

Είναι πολύ ωραίο να τραβάμε χειρόφρενο κάποιες φορές, εγώ το χειρόφρενο το τραβάω εν κινήσει και ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Τελευταίο αποχαιρετιστήριο του 2022, με ευχές για αλληλεγγύη και αποχή από κάθε μορφή βίας για το 2023!!!! !
#keeplife
#keeprunning365

~~~~~

Βασίλης είπατε;
Πείτε μου κύριε Βασίλη τι μπορώ να κάνω για εσάς;

30.12.2022

Από εδώ τον έμαθα και από εδώ τον θυμάμαι. Η μεγάλη απόδραση των 11, ο μπαμπάς μου με είχε πάει στον κινηματογράφο, στην Βέροια. Σταρ, Παλλάς ή στου Καπρίνη ούτε που θυμάμαι. Οι περισσότεροι έχουμε αναμνήσεις αν όχι όλοι!!!! !

~~~~~
28.12.2022

Μεθαύριο Τετάρτη διάβασα θα κυκλοφορήσει το νέο τεύχος #107 της Shedia.Προλαβαίνετε όμως και το τωρινό, το ΑγιοΒασιλιάτικο #106. Θυμίζω, 4 ευρώ κοστίζει και τα 2,50 πηγαίνουν στον πωλητή. Ότι πιο ουσιαστικό σε δώρο στον εαυτό και σε άλλους!!!! !

26.12.2022

~~~~~

Θα ‘ταν πιο ωραίο να είχαμε κανονικό χειμώνα με χιόνια και να ‘ χα άσπρο σημάδι από χιονόμπαλα πάνω απ’ το κολάν…. .

Όπως και να ‘ χει το βουνό και το τρέξιμο είναι πάντα εκεί!!!! ! εεε και τα αγκάθια.
24.12.2022

Ευχές, πολλές ευχές από σχεδόν όλους, τις λέμε οι ανθρώποι, τις πιστεύουμε δεν τις πιστεύουμε, πιστεύουμε δεν πιστεύουμε τα Χριστούγεννα, τις λέμε σχεδόν όλοι.

Στο κέντρο σήμερα σε μικρή ακτίνα στο πλάι της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας είδα αρκετούς άστεγους με το χέρι απλωμένο, σαν σχεδόν ικέτες έμοιαζαν.
Τι να ευχηθώ σκέφτομαι για τις μέρες τις γιορτινές, τι ουσιαστικό να ευχηθώ που να πιστεύω και να πιάσει τόπο για αυτές τις μέρες;
Αν υπάρχει πνεύμα Χριστουγέννων και αν υπάρχει μέσα μας ας το κάνουμε πράξη κάθε μέρα 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες τη μέρα. Με γνώμονα όχι μόνο τον εαυτό αλλά και τους άλλους.
Σίγουρα θα γυρίσει πίσω και σίγουρα αν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα το κάνουμε πράξη κάθε μέρα τότε θα υπάρχει και τις μέρες αυτές, τις γιορτινές. Για γέννηση πρόκειται μην ξεχνάμε, ότι πιο δυνατό η δημιουργία.
Χρόνια πολλά στο κάθε μέρα των Χριστουγέννων λοιπόν!!!! !
Και άλλαξε η καρδιά σου που λέει και το μουσικό κέρασμα…. .

21.12.2022

Τις τελευταίες μέρες μου φέρνουν στο γραφείο διάφορες και διαφορετικές κάρτες οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης , όλες χειροποίητες και μοναδικές, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σήμερα μέσα στην τρέλα της δουλειάς είπα να συνθέσω κάποιες από αυτές, μ’ άρεσε τόσο το αποτέλεσμα.

20.12.2022

Η μέρα στο τελείωμα της έφερε στο νου τον Νικόλα Άσιμο απ’ την μια και τον Περικλή Κοροβέση πάλι απ’ την μια.
Η ίδια ανθρωπιά, απλότητα και ουσία που τόσο νοιώθω να λείπει απ’ τον κόσμο μας, απ’ την ζωή μας.
Τον Άσιμο δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω, να του μιλήσω, τον Κοροβέση στάθηκα τυχερός και δέχθηκε να κάνουμε μια κουβέντα.
Δώστε χρόνο και ακούστε τον. Βαθιά ανθρώπινος, βαθιά απλός.

20.12.2022
Πρώτο χειμωνιάτικο τρέξιμο από αυτά που μετά στο ντουζ σε πιάνει φαγούρα απ’ την διαφορά θερμοκρασίας. Ωραίος καιρός με κρύο που ‘χα ξεχάσει πως είναι.
Στο τελείωμα μια σφραγίδα με αρχικό απ’ το όνομα V.
~ ~ ~ ~ ~ ~

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υποστηρίζουμε κανέναν απ’ τους δύο, Αργεντινή ή Γαλλία. Κανέναν όμως. Ένα λαϊκό άθλημα που ξεκίνησε από απλούς, λαϊκούς, του λαού ανθρώπους. Τώρα πρωταγωνιστούν άνθρωποι που ζουν έχοντας εισοδήματα ως καπιταλιστές (εξ)υπηρετώντας ένα σύστημα καπιταλιστικό. Ενώ το μόνο τελικά που προσφέρουν στο σύνολο, στην μάζα, στον λαό είναι η ενασχόληση με “άλλα” και όχι με την καθημερινότητα, που ‘ναι βαριά και δύσκολη, χρόνια τώρα. (δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου) Και μην μου πείτε για ιδρύματα και άλλα…. . λόγια να αγαπιόμαστε.

08.12.2022

Προετοιμασίες από όλους για τις ημέρες που έρχονται, το ίδιο και για το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης που την Κυριακή αυτή 11.12.2022 υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το καθιερωμένο παζάρι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του.
10:30 : 17:30
Κολοτούρου 14 Καλαμαριά
πίσω απ’ το πρώην ορφανοτροφείο Αριστοτέλης.
Με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο χωριό η Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου Ειδικής Αγωγής εύχεται καλά Χριστούγεννα!!!! !

03.12.2022

Περιοδικό δρόμου Shedia κυκλοφορεί και σε μορφή έτους μέσω του ημερολογίου 2023. Το βρίσκουμε από τους ανθρώπους με τα κόκκινα γιλέκα στις δύο μεγάλες πόλεις της χώρας. Κοστίζει 8 ευρώ από τα οποία τα 4 ευρώ πηγαίνουν στον πωλητή.
Ενώ είναι εξαιρετικό δώρο για τις ημέρες που έρχονται!!!! !
Καλό ΣαββατοΚύριακο, μήνα και γιορτές!!!! !

01.12.2022

β.ψ.

Συνέχισε να διαβάζεις