Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


Εμπόριο βρεφών με καλύτερες τιμές… την black friday

Γραμμένο απόεπί 05/02/2024

Από το 902.gr

Δεν είναι ούτε κακόγουστο αστείο, ούτε επινόηση. Είναι αλήθεια και η αποκρουστική πραγματικότητα της εμπορευματοποίησης της τεκνοθεσίας από ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια. Όπως έχουμε ξαναγράψει η αγορά της παρένθετης μητρότητας ανέρχεται σήμερα στα 14 δισεκατομμύρια παγκοσμίως και αναμένεται να δεκαπλασιαστεί την επόμενη δεκαετία.
Σε αυτά τα πλαίσια και ψάχνοντας μεγάλους ομίλους στις χώρες όπου η μπίζνα της παρένθετης μητρότητας δουλεύει εδώ και χρόνια πέσαμε ακόμα και σε προσφορές βρεφών την black friday. Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό που διαβάσατε. Κέντρο ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ουκρανία – χώρα που αποτελεί διεθνές κέντρο για την παρένθετη μητρότητα – διαφήμιζε ειδικές προσφορές για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητρότητας για την black friday! Όπως αναφέρει το «BiotexCom – Κέντρο για την ανθρώπινη αναπαραγωγή» στην ιστοσελίδα του:
«Βιαστείτε και κερδίστε έκπτωση για πακέτα παρένθετης μητρότητας:
– 1.947 ευρώ – All-Inclusive VIP
– 1.497 ευρώ – All-Inclusive STANDARD+
– 1.197 ευρώ – All-Inclusive STANDARD…
Οι εκπτώσεις θα είναι ενεργές από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου…Βιαστείτε και κάντε πραγματικότητα την απόκτηση ενός βρέφους…».
Με ανάρτησή του μάλιστα το Biotex σημείωνε ότι η έκπτωση για τους «πελάτες μας» (clients) είναι 3%.
Φυσικά όλη αυτή η βιομηχανία με τις τιμές και τις προσφορές στην αγοραπωλησία βρεφών καμία σχέση δεν έχει ούτε με τα δικαιώματα των παιδιών, ούτε με τα δικαιώματα των γυναικών, ούτε με τα ανθρώπινα δικαιώματα.Θυμίζουμε πώς με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, στο άρθρο 10, θεσμοθετείται η αναγνώριση της εμπορευματοποιημένης χρησιμοποίησης της «παρένθετης μητρότητας» από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών σε άλλη χώρα, καθώς και την αναγνώριση της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσω τράπεζας σπέρματος για ομόφυλα ζευγάρια γυναικών, ουσιαστικά τροφοδοτεί παραπέρα την εμπορευματοποίηση της διαδικασίας απόκτησης παιδιών.


Συνέχισε να διαβάζεις

Προηγούμενη ανάρτηση

What Is an Online Info Room?