Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


Ψυχολογικό τεστ: Το σχέδιο που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας

Γραμμένο απόεπί 05/02/2023

Από το jenny.gr
Κάθε ένας από εμάς έχει πτυχές της προσωπικότητας που τείνουν να κρύβονται από τους άλλους. Μάθετε ποιες είναι αυτές με το παρακάτω ψυχολογικό τεστ
Αυτό που θεωρούμε αδυναμία, συνήθως προσπαθούμε να το κρύψουμε για να μην δείχνουμε ευάλωτοι. Το παρακάτω ψυχολογικό τεστ θα αποκαλύψει τι προσπαθείτε να κρύψετε από τους άλλους ανθρώπους, με σκοπό να προστατέψετε τις αδυναμίες σας.
Σχέδιο 1
Εκείνοι που επέλεξαν αυτό το σχέδιο έχουν μια στάση που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και τείνουν να κρύβουν τις δυσκολίες και τις αποτυχίες που αντιμετωπίζουν.
Σχέδιο 2
Εκείνοι που επέλεξαν το σχέδιο δύο, σύμφωνα με την ψυχολογική δοκιμασία, είναι άνθρωποι που τείνουν να κρύβουν την πραγματική τους αξία και σαμποτάρουν τον εαυτό τους. Έχουν μια παθητικότητα και απαισιοδοξία, σα να μην αξίζουν τα εύσημα.
Σχέδιο 3
Η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει ότι προσπαθείτε να κρύψετε την υπερβολική αυτοεκτίμηση που έχετε. Η συμβουλή είναι να θυμάστε ότι στη ζωή υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να μάθετε, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και ότι η ταπεινοφροσύνη είναι το ένδυμα της σοφίας.
Σχέδιο 4
Το τελευταίο σχέδιο δείχνει ότι βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι συχνά είστε απαισιόδοξοι και δεν ικανοποιείστε με τίποτα.