Τρέχον κομμάτι

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Τρέχουσα παράσταση

Τρέχουσα παράσταση


Το μπαζάρ του Κουμπιού 15-18.06.2023

Γραμμένο απόεπί 15/06/2023

Από το f/b Κουμπί coffee & crafts

Ως άνθρωπος της τελευταίας στιγμής δουλεύω πυρετωδώς για να ετοιμάσω το μπαζάρ του Κουμπιού που ξεκινάει την Πέμπτη στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει ως την Κυριακή στις 5 το απόγευμα. Πεμπτη – Σαββατο- Κυριακη 10-5 και Παρασκευή 4-9.
Αυτό το μπαζάρ το ονόμασα «Καινούρια τώρα ζωή» καθώς φιλοξενεί ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, ολίγα βιβλία και δίσκους, μπιζού, και πολλά άλλα πραγματάκια που κάποτε ήταν χρήσιμα και δημοφιλή για κάποιους ανθρώπους αλλά τώρα δεν είναι πια, ελπίζουν όμως να αγαπηθούν από κάποιους άλλους – μήπως από σένα;;
Επισης το μπαζάρ αυτό διαθέτει πααααρα πολλά κουμπιά -λογικό θα μου πεις- τα οποία θα τα πάρεις κυριολεκτικά με τη σέσουλα!
Τέλος επειδή η ανανέωση είναι πολύ σημαντική, θα υπάρχουν και κάποια επιλεγμένα αντικείμενα του πωλητηρίου, χειροποίητα και μη, πρώτο χέρι σε έκπτωση 30%.
Και όσον αφορά τα πολλά χειροποίητα που θα βρεις σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές, να ξέρεις πως ο λόγος που τα προσφέρουμε σε τιμές που καθόλου δεν ανταποκρίνονται στην αξία και τον κόπο τους είναι πως πραγματικά θέλουμε να ζήσουν μια άλλη ζωή από αυτή που ζουν στο ράφι ή στην αποθήκη του Κουμπιού!
Αυτά!
Και σε περιμένω φυσικά!
Φέρε και καμιά τσαντούλα για να βάλεις μέσα τα καλούδια που θα βρεις!


Συνέχισε να διαβάζεις

Επόμενη θέση

Πότε ζεις;


Προηγούμενη ανάρτηση

ΦΟΛΕΣ και τρόποι διάσωσης